Чи було у вас таке, що життя втратило сенс?А в мене було… Мій коханий чоловік кинув мене, сказавши мені наостанок«Я тебе не хочу, ти мені байдужа, я тебе не люблю, ти мені не потрібна, я йду, люблю іншу».Обдурив, розтоптав, принизив-все це крутилося довгий час у голові, але одне мені не давало спокою (він таким не був і не міг зі мною так вчинити, ми дуже любили один одного).Життя моє обірвалося я ні про що не могла думати як про мого чоловіка і як його повернути.Зверталася до багатьох ворожок,але втратила тільки час.З часом знайшла Ліночку за відгуками,багато людей про неї писали і я зважилася теж написати їй.Я їй зателефонувала, вона попросила мене лише фото і не дозволила мені нічого розповідати.Вона сама все розповідала, а я була просто в ступорі ... як можна знати такі деталі мого життя.Я попросила щоб вона мені допомогла. Через три дні він мені зателефонував. Шок.Потім все йшло як говорила Ліночка, зараз ми з ним разом, пишу і сльози на очах як згадую, що довелося тоді пережити.Раджу від душі Ліночку, ось її контакти +380997482235 (вайбер/ватсап)
|